kuvaja_kadulla_tummempi2.jpg

THE GROUP

Kuvaja, a vocal ensemble founded in Helsinki in 2017, is becoming well known in Finland and beyond for heartfelt performances of a wide variety of mainly homemade a cappella arrangements. The ensemble’s five members, professional musicians with diverse backgrounds as soloists, music pedagogues, and arrangers, are united by their experience of music as a healing force. This core belief sets Kuvaja apart from other vocal groups, reflecting the ensemble’s unique sound and providing a deeply personal motive to its music-making.

Anni-KaisaHaukka_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Anni-Kaisa Haukka

on iisalmelaislähtöinen, Helsingissä asuva laulaja, kuoronjohtaja ja musiikkikasvattaja (MuM). Anni-Kaisa on valmistunut Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmästä syventyen opinnoissaan kuoronjohtoon sekä pianon ja vapaan säestyksen pedagogiikkaan. Anni-Kaisa työskentelee musiikinopettajana sekä sekakuoro Volan taiteellisena johtajana.

AnnaKarjula_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Anna Gallon

on Mikkelistä kotoisin oleva, tällä hetkellä Ranskan Lyonissa vaikuttava laulaja, kuoronjohtaja sekä pedagogi (MuM). Anna on valmistunut Sibelius-Akatemiasta maisteriksi sekä musiikkikasvatuksen että kuoronjohdon aineryhmistä. Anna on vokaalimusiikin ja -pedagogiikan moniammattilainen ja työskentelee Naiskuoro Elegian, Haloan sekä Turun yliopiston kuoron taiteellisena johtajana.

JoonaVallenius_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Joona Vallenius

on laulaja ja muusikko Espoosta (MuM). Kuvajan lisäksi Joona vaikuttaa laulaja-lauluntekijä Juhani Tikkasen yhtyeessä sekä trio J-Menissä. Tämän lisäksi hänet on viime vuosina nähty useaan otteeseen myös Club For Five- ja Uusi Kipparikvartetti-yhtyeiden riveissä.

_MG_4679_edited.jpg

Laura Vallenius

on espoolainen laulaja ja musiikkikasvattaja. Hän on opettanut laulua, laulupedagogiikkaa sekä musiikin didaktiikkaa mm. Sibelius-Akatemiassa ja Savonia Ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä Laura tekee jatko-opintojaan Sibelius-Akatemian MuTri-tohtorikoulussa sekä opettaa musiikin didaktiikkaa tuntiopettajana Helsingin yliopistossa.

LISTEN

AleksiVasko_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Aleksi Vasko

on Helsingissä asuva laulaja ja musiikkikasvattaja. Hän on valmistunut musiikin aineenopettajaksi (FM) Jyväskylän yliopistosta ja hän toimii musiikin lehtorina Helsingin Meilahden yläasteen koulussa, johtaa gaykuoro Out'n loudia sekä laulaa The Friends of Dorothy lauluyhtyeessä. Laulumusiikin lisäksi Aleksi soittaa selloa eri kokoonpanoissa.